TraumaPet Ag

Pri akých problémoch použiť veterinárne prípravky TraumaPet® Ag?
A nemajú nežiadúce vedľajšie účinky?

Skupina veterinárnych produktov TraumaPet® Ag využíva nanotechnologicky pripravené produkty na zlepšenie kvality života našich štvornohých miláčikov.


NA AKÉ PROBLÉMY SA MÔŽU VETERINÁRNE PRODUKTY TraumaPet® Ag POUŽIŤ?

Striebro obsiahnuté v jedinečnej skupine prípravkov TraumaPet® Ag je skvelé na rôzne rany, odreniny a iné kožné traumy vrátane nepríjemných infekčných a pooperačných komplikácií. Ak Vášho maznáčika trápi výtok z očí alebo svrbiace uši, vďaka kvapkám so striebrom mu dokážete rýchlo pomôcť.

Okrem osvedčených zložiek, které napomáhajú hojeníu a minimalizujú nepríjemné komplikácie, obsahujú Veterinárne prípravky TraumaPet® Ag tiež striebro, ktorého účinky sú známe už po stáročia.


AKO JE TO S VEDĽAJŠÍMI ÚČINKAMI?

Striebro sa už pred stáročiami používalo ako prevencia a liek na rôzne ochorenia, najmä infekcie. Je známe, že strieborné mince sa v starovekom Grécku a Ríme používali ako dezinfekčný prostriedok pri skladovaní vody a iných tekutín. Ukázalo, že tieto ióny brzdia v niektorých prípadoch delenie vírusov a je dokonca pravdepodobné, že vírusy aj ničia.

V roku 1992 sa uskutočnili výskumy, na základe ktorých sa preukázali podporné vlastnosti koloidného striebra pri liečbe ochorení spôsobených kvasinkami Candida albicans a pri liečbe chronickej únavy. Americké aj ruské kozmické programy používajú striebro na čistenie vody vo vesmíre a na čistenie spodnej bielizne kozmonautov. Kontraindikácie striebra nie sú známe a prípadná alergia na striebro je veľmi zriedkavá.